Gustafssons Inst. AB har bytt namn till Gelnet Elteknik AB

Bakgrund & verksamhet

Gustafssons Elinstallationer AB grundades 1968 av namngivaren Rolf Gustafsson. Verksamheten övertogs 1996 utav Mats Åkerman som driver företaget i dess nuvarande form via moderbolaget Gelnet AB.

I samband med vårt 20-årsjubileum har vi förkortat och förenklat vårt namn till Gelnet Elteknik AB.

Gelnet Elteknik AB är ett elteknikföretag som i huvudsak jobbar med service inom el, tele, data och larm som arbetar med att skapa miljöer och komfort. Vi tar gärna uppdrag ifrån idé till funktion. För att göra detta möjligt har vi förutom kunskaper inom cad och ritteknik även kunskaper inom belysning, kraft, värme och kommunikation, vi kan med andra ord projektera och sedan utföra. Vi är Frico Service Sverige och norden vi utför löpande service, underhåll, reklamationer, nyinstallationer och driftsättningar av alla Fricos produkter i hela Sverige. Denna funktion erbjuder vi andra tillverkande företag såsom Systemair, Zumtobel Group med flera.

Vårt geografiska läge är Industrivägen 41 i Sävedalen. Vi sitter i samma byggnad som bland annat Frico och Systemair. Våra tekniker finns representerade i hela vårt avlånga land i form av samarbetspartners med tekniker utbildade för vår typ av service och utrustade med de vanligaste reservdelarna.

Vi jobbar i ett eget webbaserade kvalitetssäkringssystem som vi kallar (M)appen. Här blir våra uppdrag objekt med händelselogg, skisser, ritningar, beskrivningar, offerter, riskanalyser, kontrollplaner, konversationer och mycket mer. Färdiga objekt hamnar i anläggningar med alla historik av våra besök och utförande, här kan vi erbjuda temperaturloggning, larm och historik med mera.

Gelnet Elteknik AB
Gustafssons Inst. AB
R. Gustafssons Elinstallationer AB